Located in Moscow, this rental was a enterprise by black and white which can improve the minimalism of the décor.

The condominium measures an entire of 100 thirty sq. meters. It’s part of a residential difficult named Axioma. The time interval gave the employees the appropriate idea for the design. They envisioned this space as being straightforward, monochrome and presenting utterly no pointless particulars of any selection.

They moreover wanted the condominium to have a strong character no matter all the minimalism and that’s when the geometry of the world comes into dialogue. Glossy white panels provide cohesion all by way of whereas sustaining simplicity and whereas moreover wanting fashionable.

The inside design has a strong architectural and sculptural character all by way of. Behind the barely noticeable furnishings fashions there’s quite a few hidden storage inside the kind of cabinets and lockers.

The entrance room and the kitchen are separated by a glass wall. This ensures continuity between the areas, allowing every areas to look greater and additional spacious. It’s troublesome to say the place one room ends and the place the one begins nevertheless that’s the wonderful thing about the design.

The kitchen island has a consuming desk extension. Its shiny white flooring is complemented by a set of six black chairs. Given the simplicity of the design and shade palette, it is going to be simple to mistake this space for an office if not for the seen amenities.

The geometric patterns and the strains working by way of the ceiling are actually the sunshine fixtures. They give the world a extraordinarily distinctive and futuristic look.

The hallways perform the equivalent kind of ceiling lighting. The white partitions, clear angles and occasional black and gray accents add thriller to these areas.

In the mattress room, the sunshine comes every from the ceiling and the wall. Breezy semi-clear white curtains create a soothing and tranquil ambiance.

The black and white marble mixtures matches the bathroom quite nicely. The big mirrors create a way of space and highlight the impression of the sunshine fixtures on the overall design.