buy Xenical without prescription viagra no prescription buy Strattera online Buy Propranolol No Prescription buy Sildenafil buy tadalafil online kamagra no prescription Valtrex buy cozaar no prescription celebrex without prescription Lawrence Pharmacy online buy Trazodone buy Tadalafil no prescription

Dom Arquitectura have completed the renovation of a historic home in La Cerdanya, Spain. The ensemble consists of a haystack, a barn, a warehouse, a small house and badiu, and the proprietor wanted to rehabilitate the world set and make his residence and quite a lot of different customer pavilions. The architects saved the volumes of the prevailing buildings, rehabilitating their facades and roofs and redistributing all inside areas. Inside the house numerous rooms and guests dwelling areas area confronted holding stone partitions, picket coating, using iron elements and mixing wooden floors with hydraulic tiles. The idea was to create big areas, in a rural setting, the place the setting privileged views become part of the within, and the authors managed to do it.